Sortering

Visar 1–15 av 17 resultat

Snabbvy
FootJoy är en gigant inom skor och handskar. Nu har de även börjat en satsning på golfkläder. I butiken saluför vi byxor, pikéer, regn/vind och tröjor.
Läs mer
Snabbvy
1 299 kr
FootJoy Casual Collection är tillverkad för spelaren som söker den optimala kombination av komfort och design. Ovandel av mjukt och snyggt NappaLuxe-skinn som ger hög komfort. LoPro lästen är generös och yttersulan i Duramax ger bra grepp och är slitstark så att skon kan användas även utanför golfbanan.
Välj alternativ
Snabbvy
1 799 kr
FootJoy Club Professional är en skinnsko gjord för komfort. Yttersulan är utrustad med friktionsökande taggar som ger grepp på de flesta underlag.
Välj alternativ
Snabbvy
1 499 kr
FootJoy Contour FIT är en golfsko med optimal kombination av komfort och flexibilitet i ny modern design.
Välj alternativ
Rea
Snabbvy
1 499 kr 1 049 kr
Contour har en ovandel tillverkad i ett mycket mjukt skinn som ger vattentäthet, komfort och slitstyrka. Innersulan ger optimal dämpning och stöd för hålfot och häl. Contour-lästen är generös och är rund i tån för att inte klämma någonstans. Yttersulan har en TPU Stability Bridge som ger vridstyvhet och stabilitet genom svingen. Softspikes med Fast-Twist gänga ger optimalt grepp i alla väder.
Välj alternativ
Snabbvy
2 199 kr
FootJoy D.N.A är utvecklingen av den nuvarande DryJoys modellen. D.N.A är en förkortning på DryJoys Next Advancement vilket resulterar i ny teknik, ny design och en helt ny komfortnivå.
Välj alternativ
1 999 kr
DryJoys Tour har en ovandel tillverkad i ChromoSkin från Pittards som ger optimal komfort och känsla. Ett riktigt skinnfoder på insidan av skon ger överlägsen komfort samt gör att skon andas på ett naturligt sätt. Innersulorna Comfort Plus PU Fit Beds ger överlägsen stötdämpning och komfort för underfoten. Yttersulan har sju individuella TPU Stability PODS som omgärdas av Optiflex zoner och innebär att sulan är extremt stabil men samtidigt flexibel för mer kraft genom svingen samt optimal komfort. Cyclone spikarna med Fast-Twist gänga ger mycket bra grepp i alla väder. Beställningsvara.
Välj alternativ
Snabbvy
1 399 kr
FootJoy emPower har en ovandel tillverkad i mesh som ger mycket andningsförmåga och håller vikten nere. Innersulan har en masserande effekt och gör att foten orkar flera timmar på golfbanan. emPower har bra stötdämpning genom Every-Step teknologin. Yttersulan har MaxGrip-mönster som gör att skon håller greppet i alla väderlekar.
Välj alternativ
Snabbvy
2 999 kr
Icon Black har en ovandel tillverkad i lyxigt kalvskinn som levererar utseende och passform. Memory Foam i plös och runt hälen formar sig efter foten och ger optimal känsla och ökar komforten. Läder-inserts i TPU-sulan ger skon ett tidlöst utseende med dagens prestanda. Pulsar spikar från Softspikes ger optimalt grepp på alla underlag.
Välj alternativ
Snabbvy
599 kr
Footjoy Junior har ett mjukt och lättskött syntetskinn som är vattentätt och hållbart. Den stötdämpande innersulan av Sponge gummi ger fantastisk komfort. Pulsarspikar ger skon optimalt grepp. Denna sko har Fast-Twist gängor.
Välj alternativ
Snabbvy
109 kr
En snygg och sportig juniorhandske med stretchmaterial över knogarna och utmed fingrarna. Finns endast till vänster handen (för högerspelare)
Välj alternativ
Snabbvy
1 799 kr
ProSL har en ovandel tillverkad i ChromoSkin från Pittards. Chromoskin är väldigt lätt och tunt men samtidigt hållbart och vattentätt med optimal andningsförmåga. Den stötdämpande FTF-mellansulan ger hög komfort och den den mönstrade TPU-yttersulan ger flexibilietet och säkert fäste.
Välj alternativ
FootJoy Pure Touch Handske
Snabbvy
279 kr
FootJoy Pure Touch Handske med välplacerade elastiska inlägg för en bättre passform. Exakt passform som ger en bättre känsla.
Välj alternativ
FootJoy Rain Grip Extreme handske
Snabbvy
229 kr
Ett absolut "måste" att ha med i bagen och fungerar som bäst när den är blöt.
Välj alternativ
FootJoy Sciflex handske
Snabbvy
199 kr
Exklusivt garvade Pittards® cabretta skinnet Taction™ APL™ som ger exceptionellt grepp och överlägsen komfort. Finns i ett antal olika färger.
Välj alternativ

Innesvingen
Golfbutik och Simulatorcenter

Flöjelbergsgatan 12
431 37 Mölndal
Tel. 031-706 75 60
Fax. 031-272 610

Bilgatan 3
442 40 Kungälv
Tel. 0303 - 214 995

Vår butik

På Innesvingen finns det bästa inom golfen samlat under ett och samma tak. Våra golfbutiker i Göteborg och Kungälv erbjuder allt från de bästa leverantörerna i branschen. Vi saluför golfklubbor, golfbagar, golfvagnar, kläder, golfskor och mycket mer!

Klarna-butik

Bli medlem i vår kundklubb!

Ditt namn

Din epost

Telefonnummer

Adress

Postnummer

Postadress

close