Sortering

Visar alla 4 resultat

Snabbvy
Puma är ett av världens stora sportmärken och har de senaste åren haft stor framgång med sina retromodeller, där man återanvänt 70-talets design av skor och sportkläder. I vår butik har vi fokuserat på Pumas golfsortiment som de har i samarbete med Cobra.
Läs mer
Snabbvy
1 299 kr
Saddle i premiumskinn för stabilitet och kvalité. Anatomiskt utformad hälkrage för komfort och bästa passform. Pumas revolutionerande IGNITE-skum i mellansulan ger foten energiåtervinning, utmärkt dämpning och en överlägset skön känsla när man tar på sig skon. Stabil och slittålig yttersula i performance-TPU ihop med Pumas GripZone mönster.
Välj alternativ
Snabbvy
1 299 kr
Ignite Spikeless Sport har en ovandel tillverkad i premium läder och mesh. Framdelen i mesh har stretch som ger maximal komfort och är både vattentät och har bra andningsförmåga. Bakdelen är tillverkad i läder och ger stabilitet och support där det behövs. Mellansulan är tillverkad i IGNITE foam som skapar maximal stötdämpning, komfort och stabilitet.
Välj alternativ
Snabbvy
1 899 kr
Pumas revolutionerande IGNITE-skum i mellansulan ger foten energiåtervinning, utmärkt dämpning och en överlägset skön känsla när man tar på sig skon. Innersulan är väl dämpad och ger optimal komfort samt bra stöd. Duoflex i yttersulan med utbytbara Stealth Cleat-spikar är anatomisk anpassad för att flexa på rätt ställe och samtidigt ge stabilitet.
Välj alternativ

Innesvingen
Golfbutik och Simulatorcenter

Flöjelbergsgatan 12
431 37 Mölndal
Tel. 031-706 75 60
Fax. 031-272 610

Bilgatan 3
442 40 Kungälv
Tel. 0303 - 214 995

Vår butik

På Innesvingen finns det bästa inom golfen samlat under ett och samma tak. Våra golfbutiker i Göteborg och Kungälv erbjuder allt från de bästa leverantörerna i branschen. Vi saluför golfklubbor, golfbagar, golfvagnar, kläder, golfskor och mycket mer!

Klarna-butik

Bli medlem i vår kundklubb!

Ditt namn

Din epost

Telefonnummer

Adress

Postnummer

Postadress

close