Det bästa inom golfen samlat under ett och samma tak

I utkanten av Göteborg hittar du vår golfbutik, Innesvingen. Vi erbjuder allt från de bästa leverantörerna i branschen, världsledande simulatorgolf och en trevlig atmosfär. Vi saluför golfklubbor, golfbagar, golfvagnar, kläder, golfskor och mycket mer! Finns det i golfbranschen så finns det troligen även hos oss. Under produkter finns ett urval av våra produkter i form av nyheter & REA-produkter, men vi erbjuder så mycket mer vid ett besök i vår golfbutik i Göteborg.

Prova vårt testcenter i butiken. Gratis test och utprovning av golfklubbor i våra golfsimulatorer är en självklarhet hos oss. Under senare år har det blivit allt vanligare att individuellt prova ut sina klubbor innan köp. Vi har kunnig personal som hjälper dig genom hela processen.

Vi erbjuder en fullutrustad verkstad där vi utför alla former av reparationer, omgreppningar, ändring av lie & loft med mera. Vi har även 24-timmars service på omgreppning. I vår REA-avdelning går det att hitta riktiga fynd, där de flesta modeller endast är ett år gamla.