Sortiment

Bläddra

Bläddra

Sortera efter:
Callaway Hex Chrome/Chrome+
3-delsboll med Dura Spin-skal som ger en mjuk känsla och exceptionell spinn i närspelet samt bättre hållbarhet. Utrustad med s-Tech Core kärna som ger mindre spinn med drivern för maximal längd.
299:-
Spara 200:- Förr 499:-

Callaway HEX Hot PRO
Ny 3-delsboll med ett mjukt Trionomer skal, förfinat HEX Aerodynamiskt mönster och en Dupoint HPF Mantle. Tillsammans genererar det kontroll och känsla runt green samt en penetrerande stabil bollbana med en otrolig längd från Tee.
199:-
Spara 100:- Förr 299:-

Callaway Mack Daddy 2
I utvecklandet av Callaway Mack Daddy 2 wedgarna så har Roger Cleveland kombinerat feedback från tourspelare om form och känsla med aggresiva grooves och strävare träffyta för att skapa en wedge i världsklass.
1299:-

Callaway Optiforce Driver
Callaway FT Optiforce 460 drivern är designad med aerodynamiskt utformad huvudform och ett extremt lättviktsskaft som ökar klubbhuvudets hastighet för ökad bollhastighet och längd.
3999:-

Callaway Optiforce Fw
Callaway FT Optiforce fairwaywooden har en kombination av avancerat aerodynamiskt utformat klubbhuvud och lättviktssakft som maximerar klubbhuvudets hastighet för ökad bollhastighet och längd.
1399:-
Spara 600:- Förr 1999:-


Resultat 21 - 25 av 190