FittingWorks_logo

Vi anser att det är ett måste med riktig utprovning för att inhandla rätt produkt.

Vi har otroligt bra testmöjligheter av golfutrustning i vår butik. Detta är för att du ska känna dig trygg med ditt inköp samtidigt som vi kan se till så att du får de klubborna som passar din nivå bäst. Då vi anser att känslan i slaget är minst lika viktigt som rätt specifikationer ger vi dig möjligheten att testa vad du vill i våra golfsimulatorer. Möjligheten finns att använda två typer av olika programvaror när det kommer till utprovning; E6 golfsimulatorer och TrackMan Custom Fitting.

Eftersom vi har nio golfsimulatorer behöver du inte boka tid för test under sommaren, det är bara att besöka oss så får du tillgång till vårt unika testkoncept. Under vinterhalvåret är våra simulatorer ofta uppbokade vilket gör det svårt med drop-in test, ring då gärna innan ni kommer in så försöker vi fixa en tid.

Golfsimulatorn läser av bollhastighet, launch angle, slice & hook, längden på slaget, höjden på slaget, träffsäkerheten med mera. Vi har självklart även möjlighet att mäta svinghastighet.Läs mer om våra simulatorer här.

Vill man vara helt säker på att man får rätt klubba för just sin egen sving är Custom Fitting något att rekommendera. Då får Du hjälp av vår personal med att mäta upp alla viktiga faktorer som behövs för att hitta en klubba som passar just dig.

Under golfsäsongen åker vi även runt och anordnar fitting-dagar på våra samarbetsklubbar i form av Innesvingen on Tour. Då tar vi med oss demoutrustning och hjälper Dig att hitta rätt klubba för dina behov. Datum för dessa evenemenag kommer publiceras inom kort.

Analysera

Simulatorn ger dig viktig information om hastighet, vinkel, längd med mera. Analysera dina slag så de blir ännu bättre!

Realistiskt

60 000 gånger per sekund mäter sensorerna bollens hastighet, vinkel och skruv i 360°.

TrackMan Custom Fitting

Genom en utprovning i TrackMan har vi möjlighet att skräddarsy en klubba som passar just dig. Detta tack vare all data vi kan få fram genom denna testmetod.